Flyttefirma i Randers

Vil du undgå besværet det er at flytte? Hos Viborg varetransport, har vi mange år erfaring med flytning i Randers og omegn. Når du hyrer os som dit flyttefirma i Randers, står vi altid klar til at give dig den bedste pris. Vi er billige og effektive og holder altid det vi lover, da vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse. Uanset om du bor på femte sal i en lille lejlighed i byen, eller om du bor i en stor villa på landet, kan det være krævende, når du en dag skal flytte derfra. Om du skal flytte langt væk eller lige rundt om hjørnet, kræver det både planlægning og armkræfter at skulle pakke sit hjem ned og transportere det et nyt sted hen. Har du specielle ønsker eller behov gør vi alt for at imødekomme dem.

Professionel flytning

Ved at overlade flytningen til en professionel, sikrer du at dine ting bliver fragtet ordentligt og sikker. På den måde minimerer du risikoen for skader på de ting som der skal flyttes.Når du skal til at starte dit liv op et helt nyt sted, er der nok at tænke over og forholde sig til: Bliver jeg glad for at bo her? Får jeg nogen søde naboer? Hvordan får jeg det her sted til at føles som et rigtigt hjem? Med alle de tanker i hovedet kan det være rart at lade et flyttefirma tage sig af selve flytningen og det fysiske arbejde.

Ved at overlade din flytning til Viborg Varetransport, sikrer du dig en sikker flytning fra start til slut. Vi tilbyder både flytning for private såvel som virksomheder. Vi ved hvordan man passer på tingene, så du kan trygt stole på os.

 

En flytning med Viborg Varetransport giver dig: 

 • Mere energi til at komme ordentligt på plads i dit nye hjem.
 • Ingen ømme ben eller ondt i ryggen.
 • Mulighed for at vælge, hvor stor en del af flytningen, du vil deltage i.
 • Professionelle flyttemænd, som ved, hvad de laver.

 

  Kontakt os i dag

  Jegindøvej 5, 8800 Viborg

  E-mail: mail@viborgvaretransport.dk
  Telefon: 86 62 31 88​
  CVR. 33159358
  FAX. 86643140