Flyttefirma i Silkeborg

Står du overfor en masse udfordringer, der kan være forbundet med din flytning? Der kan ofte være mange ting man skal være opmærksom på når man skal flytte. Hos Viborg Varetransport hjælper vi og guider dig igennem. Vi har mange års erfaring med flytninger i Silkeborg, hvilket gør at vi kan hjælpe dig problemfrit igennem. 

Med os som flyttepartner er din privat flytning altid i sikre hænder. Vi er billige og effektive og holder altid det vi lover, da vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse. Uanset om du bor på femte sal i en lille lejlighed i byen, eller om du bor i en stor villa på landet, kan det være krævende, når du en dag skal flytte derfra. Om du skal flytte langt væk eller lige rundt om hjørnet, kræver det både planlægning og armkræfter at skulle pakke sit hjem ned og transportere det et nyt sted hen. Har du specielle ønsker eller behov gør vi alt for at imødekomme dem. Vi står altid klar til at hjælpe, uanset opgavens omfang.

Lagerhotel i Silkeborg

Har du brug for opbevaring i Silkeborg eller omegn? Vi tilbyder lagerhotel til både private og erhverv. Vi har depotrum i alle størrelser, så mangler du opbevaringsplads, så kontakt os. Vi sikrer at dine ting bliver opbevaret tørt og sikkert. Vidt forskellige virksomheder har set fordelen ved at benytte vores lagerhotel til sikker opbevaring. Er du i tvivl om hvorvidt vi har plads til dine ting? Så ring til os i dag, så ligger vi en plan.

Kontakt os i dag

Jegindøvej 5, 8800 Viborg

E-mail: mail@viborgvaretransport.dk
Telefon: 86 62 31 88​
CVR. 33159358
FAX. 86643140